PocketTouch håndterminal

Med PocketTouch erstatter du blok og pen når der optages ordrer ved borde. Det er et både effektivt og omkostningsbesparende supplement til TouchPoint kassesoftwaren. Der har i mange år været stor efterspørgelse for håndholdte terminaler specielt inden for restaurationsbranchen. Og fordelene er åbenlyse; ordren sendes efter optagelse øjeblikkeligt til kasseterminalen, køkkenet og evt. også baren. Og vel at mærke uden at tjeneren først behøver at gå til kassen.

Udfordringen har dog ofte tidligere strandet på at håndterminaler har været dyre i anskaffelse, ufleksible og tilmed også et sårbart led i den samlede kasseløsning. Med PocketTouch mener vi at have en god løsning hvad det angår;

Du har stort set frit valg mht. hvad du vil anvende som terminal. Iphone, Ipod, Ipad, Android mobiltelefon, tablet eller Windows ditto.

Der skal ikke installeres softwarelicenser i selve håndterminalerne (de ligger i kasseterminalen). Og her er fordelen også åbenlys; der kan hurtigt skiftes til andre terminaler uden at licenser først skal flyttes (hvis det i det hele taget er muligt). Ej heller skal brugerapplikationen oprettes på ny; den importeres blot fra kasseterminalen.

Men prøv det selv; du kan frit downloade en demo version til IOS enheder fra Apple App Store. Og ellers kontakte os hvis du foretrækker at teste en Android eller Windows version i stedet for.