ICRTouch - Et fuldendt koncept til din forretning

IRCTouch har forlængst markeret sig som den førende leverandør af POS løsninger i Storbritanien og Irland. Og som en naturlig følge er de nu også i færd med at etablere sig på kontinentet, herunder altså også Danmark. 2022 markerede endnu et rekordår hvor de rundede en enestående milepæl med installation nummer 150.000! for deres flagskib; TouchPoint kassesoftwaren. Selvfølgelig kun muligt i kraft af en høj grad af driftsikkerhed og tilfredse brugere. Yderligere er de særdeles godt hjulpet på vej af et distributions netværk med mere end 300 forhandlere. Så egentlig burde der ikke længere være så meget mere at bevise.

Men IRCTouch hviler bestemt ikke af den grund på laurbærene. Det bevises gang på gang gennem et konstant flow af nye tiltag og gennemarbejdede applikationer.  

Vi har tidligere introduceret 4 ICRTouch produkter i Danmark; TouchPoint, PocketTouch, TouchOffice Web og TouchTakeaway. Og vi følger nu op med yderligere 3; TouchReservation, TouchKitchen og CollectionPoint. Men dermed ikke sagt at det stopper her. Vi er overbeviste om at potentialet i det øvrige produktsortiment vil være yderst interessant for vores danske kunder og ikke mindst, prismæssigt konkurrencedygtigt. 

Du kan få information om alle ICRTouch produkter her;

Og du kan se nærmere beskrivelse af de produkter vi pt forhandler via faneblade ovenfor.

Desuden vil vi løbende orientere om nye tiltag her;

Og ikke mindst her;

TouchPoint

Er selve kasseapparatet og således også omdrejningspunktet i alle ICRTouch installationer. Et yderst fleksibelt PC baseret kassesystem som kan indpasses i de fleste forretningskoncepter. TouchPoint er tildelt flere priser og fremstår som et særdeles godt valg til restauranten, caféen, fastfood, kantinen, cafeteriet, bageren eller detailbutikken. 

Og bemærk venligst; brug af TouchPoint er, imodsætning til hovedparten af konkurrende systemer, ikke bundet op på omkostningstunge og obligatoriske abonnementsordninger. 

Læs mere om TouchPoint her

PocketTouch

Softwaren til håndterminaler for brug i restaurationer. Et uundværeligt værktøj til at reducere tidsføbrug ved ordreoptagelse og minimere kundernes ventetider på servering.

PocketTouch understøttes af både IOS, Android og Windows. Prøv f.eks. at hente demo versionen til Ipad som ligger frit tilgængelig i App Store. Fleksibelt valg af hardware; tablet, smartphone, etc. 

Læs mere om PocketTouch her

TouchOffice Web

Web baseret kontorprogram. Med sin placering i "skyen" kan du tilgå dine forretninger fra alle platforme og hvorsomhelst fra i verden.

- Følg salget fra samtlige kasser "live"

- Hurtig og nem tilgang til historiske data

- Automatisk backup

- Lagerstyring

- Opret gavekort og rabatbeviser

- Fuldendt overblik og rapportering

Læs mere om TouchOffice Web her

TouchTakeaway

Web baseret program til online bestilling.

Tilbyd dine kunder mulighed for at bestille hjemmefra uden selv at skulle oprette webshop. Helt ukompliceret for både forretningsindehaver og kunder.

- Ordrer kommer direkte ind på kassesystemet

- Ordrestatus for både kunder og personale

- E-mail bekræftelse med specifikation af køb

- Undgå kø af afventende og utålmodige kunder

 - Øjeblikkelig eller tidsstyret udskift på køkkenprinter

 - Reducér antallet af indtelefonerede (og ofte misforståede) bestillinger

Læs mere om TouchTakeaway her

Besøg også vores leverandør og se evt. deres præsentations video;

TouchKitchen

Erstat eller supplér køkken- eller barprinteren med en touchskærm. Giver et godt overblik over status for aktuelle og kørte ordrer.